2010 m. vasario 8 d., pirmadienis

Darbo šaknys karčios, bet vaisiai saldūs!

Sveiki,

Taigi pasidalinsiu idėja kuri neprilygsta kitoms, esamoms uždarbio internete metodikoms.Tai galbūt nėra (švaru, gražu), bet mes norime sau vis daugiau ir mums nėra svarbu kaip, o svarbu kaip efektyvu ir kiek laiko, tai trunka!

Pradėsiu nuo to, kad tai bus susija su pažinčių internetiniais puslapiais, kadangi didelis žmonių skaičius ir metodika yra susijusi su nuotraukomis, arba galbūt pagal jūsų išmonę bus galima sią metodiką pritaikyti visai kitiems dalykams ir ją pateikti kitu kampu.

Pirmas būdas ir jo pritaikymai:

Užsiregistruojame one, pažintys, draugas ir daugeli kitų jūsų galva dideli lankomumą turinčių svetainių.Toliau surašome profilį kuriame pageidautina, kad jūsų metai būtų 18-20 ir pasistengiame užpildyti profilį kiek įmanoma daugiau, kad tai suteiktų kuo didesnią “tikrovę”.

Parsisiunčiame nuotraukų asmens to pačio, kad nuotraukos atitiktų “seksualiąją” pusę, tai galite padaryti:

čia

Įtraukę nuotraukas į savo profilį, pradėkite aktyviai dalyvauti svetaineje siūlydami draugauti, veliau, to nereiks daryti kadangi su gerais “buferiais” ir kitais “navarotais” jus sužavėsite kitus svetainės narius ir jie patys bandys įtraukti tave i jo rata.Tada kaip jus užmegsite pokalbį pasiūlysite savo “erotinę nuotrauką parsisiųsti” ir tai jums atneš pinigelius!

Jums reikės užsiregistruoti Čia Užsiregistravus jums bus pateiktas paprastas meniu:



Ir tai padarius patalpinti iš interneto pasiimtą nuotrauką.Vėliau jus sukauptus pinigelius persivesit i paypal.

Dėmesio, nuotrauka gali būti nebūtinai merginos, puikiai veikia šis būdas ir vyro pozicijoi.

Antras būdas:

Galite sios svetainės pagalba užsiregistravus kaip minėjau čia bandyti talpinti “porn” tipo , arba galbūt intriguojancios informacijos ar ko nors kito ir talpinti su nuoroda “paketa parsisiųsti” forumuose kuriuose yra didelis lankomumas ir taip jums keliaus pinigeliai.

Ačių už perskaitytą ir galbūt jus sudominantį straipsnį “kaip užsidirbti pakankamai lengvai pinigelių”.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą